به گزارش محمدی مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سردشت
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد
نان کامل نسبت به نانهای تهیهشده با آرد سفید ارزش تغذیهای بیشتری دارد.
آرد کامل از تمام اجزای دانه گندم شامل آندوسپرم، سبوس و جوانه تهیه میشود و کمتر از ۶ درصد سبوسگیری دارد. وجود فیبر بالا در این نوع نان موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کاهش کلسترول LDL و کنترل قند خون میشود.
میزان مجاز مصرف نمک برای بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون بالا و بیماریهای قلبی–عروقی حداکثر ۳ گرم و برای افراد سالم ۵ گرم در روز عنوان شده است.
خرید نان به اندازه مصرف روزانه، استفاده از کیسه پارچهای برای حمل، سرد کردن نان پیش از جابهجایی و فریز کردن آن برای نگهداری طولانیمدت
مصرف نانهای حجیم سبوسدار در یکی از وعدههای غذایی روزانه توصیه میشود.
برای تولید نان سبوسدار باید از آرد سبوسدار واقعی استفاده شود و افزودن سبوس روی نان روش درستی نیست.
نظر دهید