برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • /ZEB8
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سردشت

کلاس آموزشی دو روزه آموزش به بیمار با محوریت سبک زندگی سالم ویژه گروه پرستاری

این دوره آموزشی که به همت کارشناس آموزش سلامت بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد، به مباحث مهمی همچون اصول آموزش به بیمار، تکنیک های انگیزش و تشویق بیمار به تغییر رفتار، آموزش تغذیه سالم، فعالیت بدنی و مدیریت استرس پرداخت.

در این دوره کارشناس آموزش سلامت با ارائه مطالب علمی و کاربردی، پرستاران را با چگونگی آموزش صحیح و موثر به بیماران در زمینه اصلاح سبک زندگی سالم آشنا کرد.

یوسف زاده کارشناس آموزش سلامت بیمارستان، در این باره گفت: آموزش به بیمار و اصلاح سبک زندگی، نقش کلیدی در ارتقای کیفیت زندگی بیماران و پیشگیری از بیماری ها دارد. پرستاران به عنوان مراقبان اصلی بیماران، نقش مهمی در این زمینه بر عهده دارند.

وی هدف از برگزاری این دوره آموزشی، افزایش دانش و مهارت پرستاران در زمینه آموزش به بیمار و اصلاح سبک زندگی و توانمندسازی آنها برای ارائه آموزش های لازم به بیماران در این زمینه بود.

• گروه خبری : آخرین اخبار
سیامند  محمدی